Kompetanseområder

Nore Bygg er et sikkert valg når du skal i gang med ditt byggeprosjekt. Vi vektlegger gode samarbeid med deg som kunde og våre leverandører. Slik sikrer vi best resultat!

Vi kan hjelpe deg med arbeid innen nybygg, rehabilitering, mur og flis, betong og anlegg. De fleste fagområdene dekker vi med våre dyktige håndverkere. På fagfelt vi ikke dekker, har vi gode samarbeidspartnere.

Nybygg

Fra tomt til reist bygg

Nore Bygg reiser bygg for fremtiden. Et bygg skal ikke bare reises. Du skal bruke det – i dag, i morgen, og i lang tid fremover. 

En bolig skal føles som et hjem; et kontorbygg som trivsel; et lager som romslig. Vi tar hensyn for hver eneste kvadratmeter.

Det er kun fantasien som setter grenser for vårt arbeid. Med oss får du en partner med lang fartstid, som legger stolthet i å levere kvalitet i alt vi bygger.

Rehabilitering

Rehabilitering av boliger, fasade og betong

Tidens tann, nye lover, energikrav og brukerbehov; Plutselig oppfyller ikke bygget lenger kravene om funksjon eller ytelse. Nore Bygg hjelper deg som erfaren totalentreprenør. Vi utfører rehabilitering og ombygging for å møte standarden – dagens og morgendagens.

Og du! Vi rehabiliterer og moderniserer med full respekt for historien.

Rehabilitering av bygg, innvendig

Mur og flis

Solid kompetanse og lang erfaring

Mur- og flisjobb? Alt du kan tenke deg innen murerfaget – vi gjør det! Vi hjelper deg med alt fra flislegging, avretting og støping av gulv, bad og våtromsarbeid, muring og rehabilitering av piper og peiser.

Vi har bevart kunnskapen om mur og flisarbeid utført på godt gammelt vis. Samtidig holder vi oss alltid oppdatert på siste nytt!

Betong

Et godt grunnlag

Lang kunnskap og erfaring om betong gir et godt grunnlag – bokstavelig talt.

Betong blir brukt til mange formål. Et godt sluttresultat begynner med et solid fundament. Fra trapp til inngangsparti og grunnmur – til damanlegg, broer og større konstruksjoner; Vi har erfaring med det meste innen betong.

Fra vår oppstart har vi drevet med betong i alle former og størrelser. På laget vårt har vi flere dyktige betongarbeidere dedikert til dette arbeidet.

Statkraft Nore, Rødberg

Anlegg

Planlegging, realisering eller rehabilitering av anlegg

Broer, vegbygging, kraftverk, anlegg for dam, vann og avløp, idrettsanlegg og lekeparker – nevn det, og vi gjør det!

En teknisk infrastruktur som fungerer, er viktig for samfunnet. I Nore Bygg hjelper vi deg som privat eller offentlig byggherre å planlegge, realisere eller rehabilitere anlegg. Med håndverkere i hus og gode samarbeidspartnere, kan du være trygg på at ditt anleggsprosjekt blir gjort med riktig fagkompetanse – og i henhold til gjeldende regelverk.